Een heerlijk smaakvolle maaltijd die je heel goed de avond vooraf alvast kan voorbereiden zodat je het alleen nog op hoeft te warmen. Lekker vegetarisch en boordevol groente.

Recept

Ingrediënten voor 2 personen
300 g Vastkokende aardappels (geschild)
2 kleine Uien (schoon 140 g)
2 tenen Knoflook (schoon 12 g)
400 g Courgette spaghetti
1 Ei (55 g)
20 g Bloem
20 g Pesto
Peper en zout
50 g Snoeptomaatjes
1 bol Italiana Zanetti Burrata (150 g)

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden.
-Vet een vlaaivorm in met PAM spray of een andere vetstof.
-Rasp de aardappelen en uien op de grove kant van de rasp of gebruik de rasp van de keukenmachine.
-Hak de knoflook fijn.
-Meng in een ruime kom de geraspte aardappel, uien, knoflook, courgette spaghetti, het ei, de bloem, de pesto en een flinke snuf peper en zout.
-Verdeel het mengsel over de vlaaivorm.
-Bak de rosti in het midden van de oven op een rooster in +/- 45 minuten gaar.
-Snijd de tomaatjes in kwarten.
-Haal de rosti uit de oven. Leg de burrata in het midden en verdeel de tomaatjes erover.

 

Voedingswaarden per portie
565 kcal
27 g vet
54,5 g koolhydraten
7 g vezels
22 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.