Als je van champignons houdt wil je dit!

Voedingswaarde voor het hele portie:

211 kcal

13 g vet

3 g koolhydraten

8 g vezels

18 g eiwit

 

Recept

Ingrediënten:

250 g Champignons

1 Eiwit (30 g)

35 g Koolhydraatarme paneermeel van Konzelmann’s

Zout

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Leg een vel bakpapier op de bakplaat.

Doe het eiwit in een ruime kom.

Snijd grote champignons een keer doormidden en doe ze tezamen met de kleinere champignons bij het eiwit in de kom.

Meng goed met een vork zodat alle champignons omhuld zijn met een laagje eiwit.

Meng in een andere kom het paneermeel met zout naar behoefte.

Haal de champignons door het paneermeel en leg ze op de bakplaat.

Bak 20 tot 25 minuten in het midden van de oven tot ze bruin en krokant zijn.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.