Als je van champignons houdt wil je dit!

 

 

Recept

Ingrediënten
250 g Champignons
1 Eiwit (30 g)
35 g Koolhydraatarme paneermeel van Konzelmann’s
Zout

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 225 graden.
-Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
-Doe het eiwit in een ruime kom.
-Snijd grote champignons een keer doormidden en doe ze tezamen met de kleinere champignons bij het eiwit in de kom.
-Meng goed met een vork zodat alle champignons omhuld zijn met een laagje eiwit.
-Meng in een andere kom het paneermeel met zout naar behoefte.
-Haal de champignons door het paneermeel en leg ze op de bakplaat.
-Bak 20 tot 25 minuten in het midden van de oven tot ze bruin en krokant zijn.

 

 

 

Voedingswaarden voor het hele portie
211 kcal
13 g vet
3 g koolhydraten
8 g vezels
18 g eiwit

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.