Een heerlijk lichte maaltijd dat supersnel op tafel staat.
Het recept is voor 2 personen.

 

Recept

 

Ingrediënten
90 g Parelcouscous
150 g Fijne tuinbonen (vriezer)
1 Gele paprika (100 g)
125 g Komkommer
10 ml Appelazijn of witte wijnazijn
1 g Steviala ery-pure
200 g Gerookte kipfiletreepjes
40 g Pesto
Peper en zout

 

 

Bereidingswijze
-Kook de parelcouscous en de tuinbonen volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
-Snijd de paprika in blokjes.
Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten.
-Meng de linten samen met de azijn, ery-pure en peper en zout in een kom door elkaar.
-Meng de tuinbonen, paprika, kipreepjes en pesto door de parelcouscous.
-Verdeel de couscous over de borden en maak het af met de komkommerlinten.

 

Voedingswaarden per portie
402,5 kcal
10 g vet
41,5 g koolhydraten
6,5 g vezels
32,5 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.