Pompoenspaghetti

 

Het assortiment van Albert Heijn speelt heel handig in op de voedingstrends. Zo hebben ze in het koelschap broccolirijst, bloemkoolrijst, courgettespaghetti en pompoenspaghetti. Ideaal wanneer je niet veel tijd of zin hebt om te koken maar toch gezond wil eten.

 

Recept voor 1 persoon

Ingrediënten:

1 bak Pompoenspaghetti (400 g)

60 g Spekjes van de Vegetarische slager

1 eetlepel Olijfolie

50 g Philadephia roomkaas bieslook light

4 Snoeptomaatjes

2 takjes Bladpepeterselie

Peper en zout

 

Bereidingswijze:

Warm in een wokpan 2/3 van de olijfolie en roerbak hierin de pompoenspaghetti.

Warm de rest van de olijfolie in een kleine koekenpan en bak hierin de spekjes.

Halveer ondertussen de snoeptomaatjes, pluk de blaadjes bladpeterselie van de steeltjes en hak de blaadjes grof.

Roer de roomkaas door de pompoenspaghetti en breng het geheel op smaak met peper en zout naar behoefte. Schep de pompoenspaghetti op een bord. Verdeel de gebakken spekjes, tomaatjes en bladpeterselie erover en geniet.