Quesidilla

 

Recept

Ingrediënten:

2 (koolhydraatarme) wraps

Pizzasaus/gekruide tomatensaus

Groenten naar keuze

Vlees/vis/vleesvervanger naar keuze

(15+) Smeerkaas (sambal)

Kruiden naar keuze

 

 

 

 

 

 

 

Bereidingswijze:

Verwarm de contactgrill.*

Snijd de groenten vlees/vis/vleesvervanger in stukjes en bak alles gaar in een koekenpan, hapjespan of wok. Breng op smaak met zout, peper en alles wat je lekker vindt.

Leg 1 wrap op een vel bakpapier. Smeer de wrap in met pizzasaus/gekruide tomatensaus. Verdeel hier je garnituur over. Smeer de tweede wrap in met smeerkaas en leg deze bovenop.

Vouw het bakpapier om de quesidilla heen en leg tussen de contactgrill. Het bakpapier zorgt ervoor dat je contactgrill niet vies wordt en houdt alle eventuele sappen die uit de quesidilla lopen in het pakketje.

Voor een ruiteffect kan je het pakketje na een minuut of 2 een beetje draaien. Heb nog een minuutje geduld.

Haal de quesidilla uit het pakketje en leg het op een bord.

 

*Heb je geen contactgrill? Je kan de quesidilla ook even in de oven roosteren. Verwarm de oven dan voor op 250 graden.