Een heerlijk gezond gerechtje dat kan als lunch, borrelhapje of avondeten.

 

 

 

Recept

 

Ingrediënten
2 Eieren (110 g)
70 g Gewassen spinazie
Peper en zout
40 g Chavroux geitenkaas
4 plakjes kipfilet (50 g)
70 g Courgette
10 g Veldsla

 

Bereidingswijze
-Snijd eerst de courgette in lange reepjes.
-Gaar ze een minuut of 4 op 175 graden in de airfryer of rooster ze even in een droge koekenpan.
-Doe de eieren samen met de spinazie en wat peper en zout in een keukenmachine.
-Maal tot een gladde massa.
-Zet een koekenpan met antiaanbak laag op hoog vuur. Gebruik PAM spray om de pan in te vetten.
-Giet het ei-spinaziemengsel in de pan, draai het vuur laag, leg een deksel op de pan en wacht een paar minuten tot de omelet gaar is.
-Leg de omelet op een bord of snijplank.
-Smeer het in met de geitenkaas, leg daar de plakjes kipfilet op en verdeel de courgette reepjes en veldsla erover zoals op de foto’s hieronder.
-Rol de omelet op en snijd in stukken.

 

    

Voedingswaarden voor de hele rol
319 kcal
18 g vet
10 g koolhydraten
7 g suiker
4 g vezels
30 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.