Voor dit recept maakte ik gebruik van de wortelwraps van NoFairyTale. Deze tortilla wraps bevatten 45% groente en zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo.

Voedingswaarde: 652 kcal, 30,3 g vet, 44,2 g koolhydraten, 14,1 g vezels, 46,1 g eiwit

Recept

Ingrediënten voor 1 persoon:

150 g Kabeljauwfilet

20 g Pesto

1 Ui (70 g)

1 teen Knoflook (3 g)

10 ml Olijfolie

200 g Verse spinazie (gewassen)

6 Zongedroogde tomaatjes (30 g)

2 Wortelwraps

20 g Roomkaas bieslook light

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de kabeljauwfilet droog en leg deze op een ovenbestendig plaatje of in een ovenschaaltje. Smeer de bovenzijde van de kabeljauwfilet in met pesto. Bak de vis 8 minuten in het midden van de oven.

Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Maak het teentje knoflook schoon en pers of hak deze fijn.

Warm olie in een wok of hapjespan. Zet het vuur laag en fruit de ui en knoflook tot deze glazig is. Zet het vuur hoog en voeg de spinazie toe. Roerbak tot de spinazie geslonken is. Breng op smaak met peper en zout.

Besmeer de wortelwraps met de roomkaas. Verdeel de spinazie, zongedroogde tomaatjes en kabeljauwfilets over de wraps. Rol de wraps op en laat het je smaken.

 

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.