De blog heeft iets langer op zich laten wachten dan gepland. Heel spannend zal het ook niet worden want mijn gewicht is nog ongeveer hetzelfde als 1,5 week geleden. De ene dag weeg ik wat meer, de andere wat minder.

Er zijn de afgelopen 1,5 week best veel dagen geweest waarop ik meer at dan de 1600 kcal. Ook op dagen dat ik niets bijzonders had maar toch net even iets meer nam, zo’n 1700/1750 kcal en dat naast het heerlijke weekend Zeeland waarover ik in mijn vorige blog al vertelde en een goed verzorgde barbecue als afsluiter van het schooljaar maakt dat ik, ondanks de vele kilometers die ik heb gewandeld, niet ben afgevallen. Beetje jammer wel, zeker omdat ik komende maandag op vakantie ga. Een luxe vakantie waar ik ongetwijfeld ga aankomen, want ik ken mijzelf donders goed. Ik zal gaan genieten van het weldadige ontbijtbuffet en frieten bij het diner kan ik ook al niet weerstaan, laat staan een ijsje op z’n tijd.

Nou ja, het is zoals het is en na de vakantie zal ik de draad weer oppakken om er voor te zorgen dat ik die 6 resterende kilo’s of dan waarschijnlijk iets meer, zal verliezen.

 

Blijven jullie ondertussen goed je best doen, maar wel genieten van lekkere baksels en verantwoorde maaltjes?

 

#okedoei

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.