door Emily Kemp | Hapjes, Taartjes
Je hebt geen excuus nodig om taart te eten. Het kan gewoon iedere dag! Dit heerlijk luchtige taartje is daar een voorbeeld van. Super fijne voedingswaarden, nog fijnere smaak. Recept Ingrediënten 1 (55 g) Ei 16 druppels Steviala druppels Hopjes 50 ml...
door Emily Kemp | Hapjes, Lunch, Muffins en Cupcakes
Deze hartige muffins zijn gemaakt van geroosterde bloemkool en amandelmeel. Samen met de Italiaanse kruiden, het tomaatje en de kaas een super lekkere lunch to go, maar ze doen het natuurlijk ook goed als voorgerecht. Leg er een plakje rauwe ham of gerookte zalm en...
door Emily Kemp | Avondeten, Hapjes, Lunch
Een heerlijk licht, zomers recept vol smaak en de nodige vitamines! Recept Ingrediënten Voor 2 personen 2 Krokante kipschnitzels (Albert Heijn) 100 g Peulen 1/2 Oranje paprika (80 g) 1/2 Avocado (100 g) 50 g Taugé 8 Rijstvellen* 1 theelepel (zwart)...
door Emily Kemp | Avondeten, Hapjes, Lunch
Als je van champignons houdt wil je dit! Recept Ingrediënten 250 g Champignons 1 Eiwit (30 g) 35 g Koolhydraatarme paneermeel van Konzelmann’s Zout Bereidingswijze -Verwarm de oven voor op 225 graden. -Leg een vel bakpapier op de bakplaat....
door Emily Kemp | Hapjes, Koeken en Koekjes, Lunch
Soms heb je gewoon zin in iets hartigs, iets met kaas, lekker zoutig, lekker kruidig, maar wel calorie-vriendelijk. Dat kan! Deze hartige eierkoeken vind ik lekker als lunch met een plakje kip of een kloddertje hummus, maar ook als snack smaken ze opperbest. ...
door Emily Kemp | Avondeten, Hapjes, Lunch
Een heerlijk gezond gerechtje dat kan als lunch, borrelhapje of avondeten. Recept Ingrediënten 2 Eieren (110 g) 70 g Gewassen spinazie Peper en zout 40 g Chavroux geitenkaas 4 plakjes kipfilet (50 g) 70 g Courgette 10 g Veldsla ...
door Emily Kemp | Cakes, Hapjes, Lunch
Een hartig, luchtig brood, vol van smaak. Lekker als lunch of hartige snack en ook op een borrelplank misstaat dit brood niet. Je kunt het brood beleggen met bijvoorbeeld avocado of kip, maar ook zonder beleg is dit brood een succes. Recept Ingrediënten...
door Emily Kemp | Cakes, Hapjes, Lunch
Alhoewel ik een enorme zoetekauw ben, heb ik toch enorme moeite me in te houden wanneer dit borrelbrood de oven uit komt rollen. Misschien is het wel de combinatie van de zoutige kaas en het zoete van de vijgen en cranberry’s of wellicht toch de fijne structuur...
door Emily Kemp | Avondeten, Hapjes
Stiekem zijn we natuurlijk allemaal dol op stukjes eten voorzien van een krokant jasje. En dat dan lekker in een sausje dippen. Perfect comfortfood! Dat kan nu ook een stuk verantwoorder. Bloemkoolnuggets, geloof me, het is super makkelijk om dit te maken en het zal...
Recente reacties