Een lekker hapje voor bij een borreltje.

Recept

Ingrediënten voor 40 balletjes:
4 Tortilla wraps
500 g Rundergehakt
1 Ei
15 g Sambal manis
80 g Ketjap manis
15 g Sesamolie
20 g Sojasaus
60 g Kokosrasp
40 g Paneermeel
Zout naar smaak

 

Bereidingswijze
-Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-Verwarm de oven voor op 200 graden.
-Snijd de wraps in lange repen en leg genoeg prikkertjes klaar.
-Kneed alle ingrediënten, behalve de wraps, met de hand door elkaar in een ruime kom.
-Draai 40 balletjes van het gehaktmengsel en rol om ieder balletje een wrap reepje en zet deze vast met een prikkertje. Leg de balletjes op de bakplaat.
-Bak de balletjes +/- 10 minuten in het midden van de oven. De balletjes kunnen warm en koud gegeten worden.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.