Een lekker hapje voor bij een borreltje.

Recept

Ingrediënten voor 40 balletjes:

4 Tortilla wraps

500 g Runder gehakt

1 Ei

15 g Sambal manis

80 g Ketjap manis

15 g Sesamolie

20 g Sojasaus

60 g Kokosrasp

40 g Paneermeel

Zout naar smaak

 

Bereidingswijze:

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de wraps in lange repen en leg genoeg prikkertjes klaar.

Kneed alle ingrediënten, behalve de wraps, met de hand door elkaar in een ruime kom.

Draai 40 balletjes van het gehaktmengsel en rol om ieder balletje een wrap reepje en zet deze vast met een prikkertje. Leg de balletjes op de bakplaat.

 

Bak de balletjes +/- 10 minuten in het midden van de oven. De balletjes kunnen warm en koud gegeten worden.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.