Deze koeken maakte ik op een zondagavond toen er niets lekker in huis was en we toch zin hadden in iets bij de koffie.

 

 

Recept

Ingrediënten voor 4 koeken
1 Ei (55 g)
30 g Havermout
10 g Eiwitpoeder met chocoladesmaak
10 g Kokosmeel
10 g Steviala Kristal Sweet of 2 g van een ander zoetmiddel
5 g Cacao
1 g Zout
20 g Extra pure chocolade

 

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
Meng alle ingrediënten, behalve de extra pure chocolade, door elkaar in een ruime kom. Je kan hiervoor gewoon een lepel gebruiken.
Hak de chocolade in stukjes en roer ook dit door het beslag/deeg.
Verdeel het beslag/deeg in 4 porties op de bakplaat. Maak er met de lepel ronde koeken van.
Bak de koeken in het midden van de oven +/- 12 minuten. Controleer tussentijds. Iedere oven is anders, dus de baktijd kan afwijken.

 

 

 

Voedingswaarden per koek
97,3 kcal
4,6 g vet
7,2 g koolhydraten
2,9 g vezels
5,7 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.