De titel laat niets te raden over. Dit receptje is een ideaal lunchgerecht. Koolhydraatarm, toch vullend.
Recept
Ingrediënten
1 Ei (55 g)
2 Eiwitten (70 g)
50 g Verse spinazie
Peper en zout
2 g Kokosolie
15 g Roomkaas light
30 g Kipfilet (vleeswaren)
10 g Gemengde slasoorten
5 Snoeptomaatjes (60 g)
Bereidingswijze
-Maal het ei, de eiwitten en spinazie samen met wat peper en zout in een keukenmachine.
-Smelt de kokosolie in een koekenpan met antiaanbak laag.
-Giet het eier-mengsel in de pan.
-Draai het vuur laag en laat de spinazie omelet rustig garen.
-Leg eventueel een deksel op de pan.
-Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden.
-Schuif de omelet op een bord.
-Smeer de roomkaas op de omelet en leg hier achtereenvolgens de kipfilet, sla en tomaatjes op.
-Vouw de omelet eventueel dicht en laat het je smaken.
Recente reacties