Wat zijn macro’s?

Wat zijn macro’s? Macro is de afkorting van macro nutriënt. Onder macro nutriënten vallen vetten, koolhydraten en eiwitten. Dit zijn de drie nutriënten die in grote hoeveelheden in onze voeding voorkomen. In ons voedsel zitten ook micro nutriënten. Dit zijn...

Wat zijn eiwitten?

Wat zijn eiwitten? Wanneer er in een recept gesproken wordt over “eiwitten” dan wordt het witte deel van een kippenei bedoelt. Om aan eiwitten te komen kan je een ei scheiden, dus het witte en gele deel van elkaar splitsen. Hier voor zijn speciale...

Kan ik het eiwitpoeder vervangen?

Kan ik het eiwitpoeder vervangen? In bijna al mijn zoete bak-recepten gebruik ik eiwitpoeder. Ik ben hier een aantal jaar geleden mee begonnen omdat ik me goed voel bij een menu bestaande uit veel eiwitten en minder koolhydraten. Het eiwitpoeder vervangt een deel van...
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.