Genieten van een heerlijk zoet, smeuïg cakeje zonder de normale hoeveelheid koolhydraten zodat je bloedsuikerspiegel niet enorm piekt, dat kan!

 

 

Recept

Ingrediënten voor 16 cakejes
100 g Flipster chocolate
50 g Amandelmeel
25 g Kokosmeel
40 g Steviala Ery-pure
8 g Bakpoeder
20 g Cacao
4 Eieren maat L (225 g)
400 ml Magere melk
200 g Goldessa cream cheese light

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden.
-Ik bakte de cakejes in een siliconen cupcake/muffin tray, maar je kunt ze uiteraard ook in losse papieren of siliconen cupcake/muffin vormpjes bakken, die je eventueel in een metalen cupcake/muffin tray zet en anders gewoon los op e bakplaat.
-Weeg en meet alle ingrediënten af en doe ze in een ruime kom.
-Mix met de mixer tot een glad beslag en verdeel het beslag over de vormpjes.
-Bak +/- 25 minuten in het midden van de oven.

 

 

 

Voedingswaarde per cakeje
91,8 kcal
4,1 g vet
2,5 g koolhydraten
1,3 g vezels
10,3 g eiwit

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.