Genieten van een heerlijk zoet, smeuïg cakeje zonder de normale hoeveelheid koolhydraten zodat je bloedsuikerspiegel niet enorm piekt, dat kan!

Voedingswaarde per cakeje:

91,8 kcal

4,1 g vet

2,5 g koolhydraten

1,3 g vezels

10,3 g eiwit

 

Recept

Ingrediënten voor 16 cakejes:

100 g Flipster chocolate

50 g Amandelmeel

25 g Kokosmeel

40 g Steviala Ery-pure

8 g Bakpoeder

20 g Cacao

4 Eieren maat L (225 g)

400 ml Magere melk

200 g Goldessa cream cheese light

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Ik bakte de cakejes in een siliconen cupcake/muffin tray, maar je kunt ze uiteraard ook in losse papieren of siliconen cupcake/muffin vormpjes bakken, die je eventueel in een metalen cupcake/muffin tray zet en anders gewoon los op e bakplaat.

Weeg en meet alle ingrediënten af en doe ze in een ruime kom. Mix met de mixer tot een glad beslag en verdeel het beslag over de vormpjes. Bak +/- 25 minuten in het midden van de oven.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.