Recept

Ingrediënten
110 g Pompoenpuree
1 Ei (55 g)
25 g Havermeel
10 g Eiwitpoeder met chocoladesmaak
5 g Cacao
1 g Bakpoeder
1 g Zout

 

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten door elkaar in een ruime kom. Het wordt een dik beslag.
-Warm een koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Ik gebruikte Pam spray als vetstof, een (kokos) olie of boter kan ook.
-Draai het vuur laag en verdeel het beslag in vier hoopje in de pan.
-Leg een deksel op de pan. Bak +/- 3 minuten.
-Draai de pannenkoekjes om en bak nog een 2 minuten.
Ik maakte de pannenkoekjes af met Optimel koffie-kwark, geroosterde pinda’s en pure pindakaas.

 

 

 

 

Voedingswaarden
230 kcal
3,1 g vet
18,9 g koolhydraten
5,8 g vezels
12,9 g eiwit

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.