Deze cakejes zijn lekker als ontbijt met wat kwark en vers fruit, maar doen het ook goed als snack.

 

 

Recept

Ingrediënten voor 3 cakejes
150 g Pompoenpuree
1 Eiwit maat L (35 g)
10 g Eiwitpoeder ik gebruikte kokossmaak
5 g Kokosmeel

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200 graden.
-Ik bakte de cakejes in een siliconen cupcake bakvorm. Heb je die niet, zet dan siliconen of papieren cupcakevormpjes klaar in een metalen cupcaketray of zet ze op een bakplaat.
-Weeg de ingrediënten af in een ruime kom en meng met behulp van een lepel door elkaar.
-Schep het beslag in de vormpjes.
-Bak de cakejes in +/- 25 minuten gaar.
-Laat het cakejes rustig afkoelen.
Je kan cakejes zeker 3 dagen, afgedekt, in de koelkast bewaren. Invriezen kan ook.

Voedingswaarden per cakeje
31 kcal
0,5 g vet
4,3 g koolhydraten
4,6 g eiwit
1,6 g vezels

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.