Wat een traktatie is dit als ontbijt! Een mega brod vol zoete nacho’s met gekrameliseerde appel en appel-kaneel kwark. Een heerlijke start van een winterse dag.

 

Recept

Ingrediënten
2 Mama Lupes wraps
PAMspray
5 g Steviala Ery-bronze
1 Elstar appel
10 g Rozijnen
2 g Kaneel
10 g Steviala Sweet&Gold stroop
100 g Optimel appel-kaneel kwark

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden.
-Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
-Snijd iedere wrap in 8 puntjes en leg deze op de bakplaat.
-Spray PAMspray over de nacho’s.
-Bestrooi de nacho’s met Ery-bronze.
-Bak de nacho’s in het midden van de oven tot ze bruin en knapperig zijn, dit duurt ongeveer 6 tot 8 minuten. Houd het goed in de gaten!
-Schil ondertussen de appel en snijd in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
-Spray wat PAMspray in een koekenpan en bak hierin de appeltjes 4 minuten.
-Voeg de rozijnen en kaneel toe.
-Zet het vuur uit en voeg de Sweet&Gold stroop toe.
-Schep nog een keer om.
-Rangschik de zoete nacho’s op een bord.
-Leg de gekarameliseerde appeltjes in het midden en maak af met de kwark.

 

Voedingswaarden
299 Kcal
4 g Vet
46 g Koolhydraten
24 g Vezels
17 g Eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.