door Emily Kemp | Pap, Vegan
Bloemkoolpap, het klinkt nou niet direct aantrekkelijk, maar geloof me, het is heerlijk! Zelfs de grootste bloemkoolhaters zullen hier van genieten. Bovendien kan je er eindeloos mee variëren door middel van het gebruik van verschillende smaken eiwitpoeder (whey). Het...
door Emily Kemp | Pap, Vegan
Een heerlijke start van de dag! Dit ontbijtje zet je de avond vooraf klaar in de koelkast. ‘s Morgens ben jij in een mum van tijd ready to go met je power breakie. De voedingswaarde zijn afhankelijk van het soort melk dat jij gebruikt, maar zullen ongeveer als...
door Emily Kemp | Pap, Vegan
Pompoen is een heel veelzijdig product met intens fijne voedingswaarde en daarom gebruik ik het veel in mijn recepten om volume te creëren en dat is fijn als je net als ik graag “veel” eet. Pompoenpap kun je zowel warm als koud eten. Ik vind het lekker de...
door Emily Kemp | Pap, Vegan
Het verwerken van groenten in zoete gerechtjes vind ik tof. Rode bietjes zijn licht zoet en dus zeker geschikt om te verwerken in papjes, taarten en cakes. Daarnaast zijn ze rijk aan vezels, wel 29 g per 100 g, wat dus zorgt voor een verzadigd gevoel, zeker samen met...
door Emily Kemp | Pap, Vegan
Zoats proats is niets meer dan een papje van courgette, havermout, eiwitpoeder (whey) en water. Het oog niet direct heel aantrekkelijk, maar geloof me als ik zeg dat het heerlijk smaakt! Het is daarbij ook nog eens een heel verantwoord begin van de dag en ook heel...
Recente reacties