Pompoen is awesome, op de eerste plaats omdat het lekker is en op de tweede plaats omdat het perfecte voedingswaarden heeft. Daarom gebruik ik pompoen graag in mijn zoete baksels en als onderdeel van mijn lunch of avondmaaltijd. Al eerder maakte ik pompoenpap en nu maakte ik voor het eerst overnight chiapudding van pompoenpuree. Ideaal als ontbijt, zeker in combinatie met wat kwark en wat reutemeteut om het geheel op te leuken.

 

 

 

Recept

Ingrediënten
200 g Pompoenpuree
15 g Eiwitpoeder met vanillesmaak
10 g Chiazaad

 

Bereidingswijze
-Meng de 3 ingrediënten door elkaar en laat het een nachtje in de koelkast staan.

Voedingswaarden
133 kcal
4,1 g vet
7,1 g koolhydraten
5,5 g vezels
14,5 g eiwit

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.