Pompoen is een heel veelzijdig product met intens fijne voedingswaarde en daarom gebruik ik het veel in mijn recepten om volume te creëren en dat is fijn als je net als ik graag “veel” eet.
Pompoenpap kun je zowel warm als koud eten. Ik vind het lekker de pap op te warmen en vervolgens af te garneren met Alpro Go on of sojayoghurt en fruit.
Maar ook i.c.m. muesli/cruesli, nootjes, pitten en zaden is het een heel smakelijk en voedzaam ontbijt.
Recept
Ingrediënten
250 g Pompoenpuree
20 g (Veganistisch) eiwitpoeder (whey) kies een lekker smaakje, bijvoorbeeld vanille
Bereidingswijze
-Meng de pompoenpuree en eiwitpoeder in een kommetje of zoals ik altijd doe, in een weckpotje.
-Warm de pap eventueel op in de magnetron en garneer af met alles dat jij lekker vindt.
Voedingswaarden
109 kcal
1,1 g vet
5,1 g koolhydraten
18,2 g eiwit
3,5 g vezels
Recente reacties