Deze salade is wat mij betreft een perfecte combinatie tussen smaken en texturen. Zout, zout, zacht en knapperig.

Een heerlijke lunch of bijgerecht bij het diner.

 

Recept

Ingrediënten voor 2 porties
1 Kleine Elstar appel (geschild 75 g)
30 g Gesnipperde ui
450 g Gekookte rode bieten
40 g Walnoten
160 g Gerookte kip
5 ml Aceto balsamico
30 g Frietsaus

 

Bereidingswijze
-Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
-Snipper de ui zeer fijn.
-Snijd ook de gekookte biet in blokjes.
-Breek de walnoten in stukjes.
-Snijd de gerookte kip in blokjes.
-Meng alle ingrediënten door elkaar en breng eventueel op smaak met peper en zout.

 

Voedingswaarde per portie
338 kcal
15,5 g vet
21 g koolhydraten
21 g vezels
24,5 g Eiwit

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.