door Emily Kemp | Avondeten, Soepen
Zelf aspergesoep maken is echt geen hogere wiskunde of alleen weggelegd voor professionele koks. Wanneer je ongeschilde, verse asperges koopt zul je deze thuis schillen. Het liefst twee keer rond voor een lekkerder eindresultaat. Ook zul je de houtachtige uiteinden...
door Emily Kemp | Avondeten, Lunch, Soepen
Bloemkool en pastinaak zijn groente die hier vaak op tafel staan. Dit keer maakte ik een soep van deze twee winterse groenten. Lekker met kruidige croutons. Het recept is voor 4 porties. Je kunt de soep goed per portie invriezen. De croutons maak je dan a la minute....
door Emily Kemp | Avondeten, Soepen
Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo’n fan van noedelsoep. Het trekt met gewoon niet zo, dus heb ik het nog niet vaak gegeten en tot voor kort zelfs nog nooit gemaakt. Het enige dat me altijd wel aantrekt is de bouillon met daarin een gekookt eitje. Ik...
door Emily Kemp | Avondeten, Soepen
Dit recept is super eenvoudig en snel te maken, maar daardoor zeker niet minder lekker. Sterker nog, ik was zo blij verrast met de intens lekkere smaak dat dit echt een blijvertje is geworden. Recept Ingrediënten voor 6 grote borden soep 1 kg Pastinaken...
Recente reacties