Yes, dit is wat het is!
Een heel snelle pumpkin pie met heel goede voedingswaarde.

Recept

Ingrediënten
1 Lo Dough
300 g Pompoenpuree
1 Ei (55 g)
30 g Eiwitpoeder
7 g Pumpkin spice
10 g Steviala Kristal sweet kaneel

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden.
-Vet een springvorm met een doorsnede van 20 cm in met een vetstof. Ik gebruikte de calorie loze PAM spray.
-Leg de low dough op de bodem van de springvorm en vorm een opstaand randje. Je springvorm moet dus iets kleiner zijn dan de lo dough.
-Meng in een kom alle overige ingrediënten en verdeel dit over de lo dough.
-Bak in het midden van de oven op een rooster in +/- 30 minuten gaar.

 

 

Voedingswaarde voor de hele taart
285 kcal
7 g vet
13 g koolhydraten
16 g vezels
34 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.