Een voedzame taart gemaakt met slechts 4 ingrediënten! Makkelijker wordt het niet.
Recept
Ingrediënten
300 g Atkins Crunchy muesli
200 g Courgette
1 pakje Suikervrije Jello Pistache pudding
400 g Goldessa cream cheese balance (Lidl)
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 225 graden.
-Bekleed de bodem van een springvorm met een doorsnede van 23 cm met bakpapier en vet de opstaande rand in met een vetstof. Ik gebruikte PAM spray.
-Snijd de courgette in grote stukken en doe het samen met de crunchy muesli in een keukenmachine.
-Maal het tot een gladde massa en verdeel het vervolgens over de bodem van de springvorm.
-Bak de taartbodem +/- 15 minuten in het midden van de oven op een rooster.
-Ga koffie drinken, de was doen of stofzuig je huis…..
-Haal de bodem uit de oven en laat deze 30 minuten afkoelen.
-Doe de puddingpoeder in een ruime kom.
-Voeg de roomkaas toe en roer goed door elkaar.
-Verdeel dit over de taartbodem.
Je kunt de taart direct aansnijden. De taart blijft 5 dagen goed in de koelkast en kan ook ingevroren worden.
Recente reacties