Een voedzame taart gemaakt met slechts 4 ingrediënten! Makkelijker wordt het niet.

 

Recept

Ingrediënten

300 g Atkins Crunchy muesli

200 g Courgette

1 pakje Suikervrije Jello Pistache pudding

400 g Goldessa cream cheese balance (Lidl)

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225 graden.

Bekleed de bodem van een springvorm met een doorsnede van 23 cm met bakpapier en vet de opstaande rand in met een vetstof. Ik gebruikte PAM spray.

Snijd de courgette in grote stukken en doe het samen met de crunchy muesli in een keukenmachine. Maal het tot een gladde massa en verdeel het vervolgens over de bodem van de springvorm.

Bak de taartbodem +/- 15 minuten in het midden van de oven op een rooster.

Ga koffie drinken, de was doen of stofzuig je huis…..

Haal de bodem uit de oven en laat deze 30 minuten afkoelen.

Doe de puddingpoeder in een ruime kom. Voeg de roomkaas toe en roer goed door elkaar. Verdeel dit over de taartbodem.

Je kunt de taart direct aansnijden. De taart blijft 5 dagen goed in de koelkast en kan ook ingevroren worden.

 

Voedingswaarde per 1/10 deel

204 kcal

11,1 g Vet

12,5 g Koolhydraten

5,3 g Vezels

10,3 g Eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.