Een heerlijk zoet, zomers taartje dat het goed doet als ontbijt.

 

Voedingswaarde: 173 kcal, 2 g vet, 13 g koolhydraten, 28 g eiwit

 

Recept

Ingrediënten:

2 blaadjes Gelatine

200 g Magere kwark

10 g Pure Whey van Personal Protein

1 Aardbeien flavour shot van Personal Protein of Steviala Sweet drops aardbei

50 g Aardbeien in kleine stukjes

Steviala Sweet Pink aardbeiensaus

 

Bereidingswijze:

Bekleed een klein eenpersoons taartvormpje met plasticfolie.

Week de gelatineblaadjes in koud water tot ze zacht zijn.

Meng in een kommetje kwark, whey en de flavourshot of sweet drops met elkaar.

Haal de gelatineblaadjes uit het water en doe ze met aanhangend vocht in een kleine steelpan. Zet op laag vuur zodat de gelatine zachtjes smelt en een beetje warm wordt. Meng de gelatine door het kwarkmengsel. Voeg de aardbeienstukjes toe en roer nog eens goed door.

Stort het kwarkmengsel in het taartvormpje. Spuit Sweet Pink aardbeiensaus bovenop en laat het taartje minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.