Er zijn slechts 4 ingrediënten nodig om dit heerlijk voedende ontbijttaartje in een handomdraai in elkaar te fratsen. Ik bak het in de airfryer, dat scheelt weer een oven voorverwarmen.

 

 

Recept

 

Ingrediënten
1 (100 g zonder schil) Overrijpe banaan
1 (55 g) Ei
30 g Havermout
100 g Optimel appel kaneel kwark

 

Bereidingswijze
-Bekleed een kleine springvorm met bakpapier of vet deze in met een vetstof naar keuze.
-Prak de banaan tot moes in een kommetje.
-Meng er het ei en de havermout door.
-Giet het beslag in het vormpje.
-Schep de kwark in het midden van het taartje.
-Bak 10 minuten op 170 graden in de airfryer of 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Als variatie kun je wat kaneel, koekkruiden, stukjes appel of bessen toevoegen aan het beslag.

 

 

 

 

 

Voedingswaarden
312 kcal
7 g vet
43 g koolhydraten
5 g vezels
19 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.