Omdat de dag beginnen met een taartje altijd een goed idee is!
Recept
Ingrediënten
100 g Goldessa cream cheese light (Lidl)
2 Eiwitten (70 g)
50 ml Magere melk
15 g Eiwitpoeder met vanillesmaak of zonder smaak
Een paar drupjes vanille flavour shot of Steviala vanille druppels
30 g Blauwe bessen
Bereidingswijze
-Ik heb het taartje in de airfryer bereidt. Heb je deze niet, verwarm de oven dan voor op 150 graden.
-Bekleed de bodem van een eenpersoons springvormpje met bakpapier en vet de opstaande rand in met een vetstof. Ik gebruikte PAM spray.
-Doe alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen in een ruime kom en mix tot een glad beslag. Dit kan met een mixer of garde.
-Spatel de blauwe bessen door het beslag.
-Bak het cheesecakeje +/- 30 minuten in de airfryer of +/- 30 minuten in het midden van de oven op een rooster.
-Laat het cheesecakeje in de airfryer of oven afkoelen. Dit voorkomt dat het taartje gaat inzakken. Laat het daarna volledig koud worden in de koelkast.
Recente reacties