Omdat de dag beginnen met een taartje altijd een goed idee is!

 

 

 

Recept

Ingrediënten
100 g Goldessa cream cheese light (Lidl)
2 Eiwitten (70 g)
50 ml Magere melk
15 g Eiwitpoeder met vanillesmaak of zonder smaak
Een paar drupjes vanille flavour shot of Steviala vanille druppels
30 g Blauwe bessen

 

Bereidingswijze
-Ik heb het taartje in de airfryer bereidt. Heb je deze niet, verwarm de oven dan voor op 150 graden.
-Bekleed de bodem van een eenpersoons springvormpje met bakpapier en vet de opstaande rand in met een vetstof. Ik gebruikte PAM spray.
-Doe alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen in een ruime kom en mix tot een glad beslag. Dit kan met een mixer of garde.
-Spatel de blauwe bessen door het beslag.
-Bak het cheesecakeje +/- 30 minuten in de airfryer of +/- 30 minuten in het midden van de oven op een rooster.
-Laat het cheesecakeje in de airfryer of oven afkoelen. Dit voorkomt dat het taartje gaat inzakken. Laat het daarna volledig koud worden in de koelkast.

 

 

 

Voedingswaarde voor het hele taartje
222 kcal
6 g vet
10 g koolhydraten
8 g siker
1 g vezels
31 g eiwi

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.