Oef, wat een traktatie! Deze gebakjes misstaan niet tijdens een feestje.
Het recept is voor 3 stuks, de voedingswaarden per taartje.
Recept
Ingrediënten
60 g Amandelmeel
30 g Kokosmeel
1 (55 g) Ei
20 g Steviala Sweet&Gold
75 g Steviala Chocola Chips
20 g Slagroom
110 ml Slagroom
10 g Steviala Ery-pure
Bereidingswijze
-Maak een deegje van amandelmeel, kokosmeel, ei en Sweet&Gold.
-Vet de tartelettevormpjes in met een beetje boter of PAMspray.
-Verdeel het deeg in drieën en maak en bekleed de bakvormpjes ermee.
-Bak de tartelettes 10 minuten op 170 graden in de airfryer of 20 minuten op 200 graden in de oven.
-Laat de taartjes afkoelen.
-Smelt de chocolade au bain marie.
-Voeg de slagroom toe en roer goed door.
-Verdeel het chocolademengsel over de taartjes en zet de taartjes in de koelkast.
-Klop de slagroom samen met de Ery-pure lobbig en verdeel over de taartjes.
Ik heb daarna nog wat Steviala Chocolade Chips gesmolten en ter decoractie over de slagroom verdeelt.
Recente reacties