Wat doe je met een restje cannellinibonen? Juist, een lekker ontbijttaartje bakken.

 

 

Recept

 

 

Ingrediënten
85 g Cannellinibonen van Jumbo eigenmerk (afgespoeld en uitgelekt)
1 Eiwit (37 g)
16 g Eiwitpoeder met vanillesmaak
50 g Diepvries bosvruchten van Jumbo eigenmerk
75 g Optimel Griekse stijl kers

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200 graden.
-Bekleed een 1 persoons bakvormpje met bakpapier.
Tip: maak een prop van het bakpapier, maar het goed nat onder de kraan en knijp goed uit. Haal de prop uit elkaar. Het bakpapier is nu zacht/slap en vormbaar.
-Maal de cannellinibonen samen met het eiwit tot een gladde massa.
-Doe de massa in een ruime kom.
-Voeg het eiwitpoeder toe en spatel dit even door.
-Voeg ook de bosvruchten toe en spatel door.
-Stort het beslag in het bakvormpje en schep de Optimel Griekse stijl in het midden.
-Bak het taartje in +/- 30 minuten gaar.
-Laat afkoelen in de bakvorm.
Het taartje kan zeker 5 dagen bewaard worden in de koelkast, wel even inpakken of in een afgesloten bakje doen. Invriezen kan ook.

 

 

Voedingswaarden
206 kcal
1,4 g vet
12,6 g koolhydraten
5,6 g vezels
27,9 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.