Dit heerlijk smeuïge chocoladetaartje at ik als ontbijt. Gevuld met aardbeienkwark. Super lekker!
Het vult je goed, zodat je de ochtend lekker door kan gaan.
Recept
Ingrediënten
1 (100 g) Overrijpe banaan
1 (55 g) Ei
12 g Kokosmeel
6 g Cacao
6 g Steviala ery-pure
10 g Steviala Dark Chocolate Chips
Bereidingswijze
-Prak de banaan fijn in een kom.
-Voeg het ei, koksmeel, cacao en ery-pure toe en roer goed door elkaar.
-Smelt de chocolate chips in de magnetron en voeg de gesmolten chocolade toe aan het beslag. Roer nog even door.
-Bekleed de bodem van een mini springvorm met bakpapier en vet de opstaande rand in met bijvoorbeeld PAM spray.
-Schep het beslag in de springvorm.
-Bak het taartje 10 minuten op 175 graden in de airfryer of 20 minuten op 180 graden in een voorverwamrde oven.
Recente reacties