Deze muffins zijn ideaal om mee te nemen naar school of werk. Je kunt ze goed invriezen zodat je altijd een gezond ontbijt voor het grijpen hebt liggen.

Recept

 

Ingrediënten
2 kleine Overrijpe banaantjes (165 g zonder schil)
500 g Pompoenpuree
100 g Muesli
15 g Vegan eiwitpoeder
10 g Steviala Kristal sweet vanille
5 g Love, Peace&Granola of kaneel/koek-/speculaaskruiden

 

Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden.
-Zet 9 muffinvormpjes klaar en vet ze even in met PAMspray of een andere vetstof. Het recept bevat nauwelijks vet dus zullen de muffins aan de vormpjes blijven plakken als je deze niet invet.
-Prak de bananen fijn in een ruime kom.
-Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door elkaar.
-Verdeel het beslag over de vormpjes.
-Bak in het midden van de oven in +/- 25 minuten gaar.

Voedingswaarden per muffin
77,4 kcal
2,1 g vet
10,7 g koolhydraten
2,1 g vezels
3,1 g eiwit

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.